top of page

Wie zijn wij?

Een beter balans doormiddel van juiste, gezonde voeding en een gezonde leefstijl!

Jouw Voeding In Balans is opgericht door Astrid van Loon en Laurika van Roekel, moeder en dochter. 

Behalve vele jaren aan praktijkervaring, zijn wij allebei gediplomeerde orthomoleculaire therapeuten. 

 

Door een uitgebreide vragenlijst en eventueel bloed-, ontlasting- of speekselonderzoek stellen we vast hoe het gesteld is met jouw voedingsstoffen. Dát proberen we dan weer in balans te krijgen waardoor jij je beter gaat voelen.

 

Wanneer nodig adviseren we supplementen erbij. Als distributeurs van NeoLife producten, hebben wij al veel mensen kunnen helpen met hun gezondheid! 

Meet The Team

Afbeelding1.png

NeoLife is in 1958 opgericht door Jerry Brassfield in America. Hij ontdekte al jong de kracht van kwalitatief hoogwaardige supplementen. Alle NeoLife voedingssupplementen zijn whole-food en puur natuur; wij gebruiken alleen de beste voedingsstoffen uit de menselijke voedingsketen. Alle producten zijn gebaseerd op onderzoek van belangrijke wetenschappers en voedingsdeskundigen.

Vaak wordt er bij een merk van supplementen ineens een nieuw product op de markt gebracht, zonder grondige studie. Dit is niet het geval bij NeoLife! De Wetenschappelijke Advies Raad van NeoLife is jaren bezig met het testen en ontwikkelen van een supplement voordat deze op de markt wordt gebracht.

bottom of page