top of page
Veganistische Bowl

Voeding in balans pakket

Verander nu je voeding en leefstijl!

In dit pakket zit het gratis kennismakingsgesprek met het intake consult (incl. uitwerktijd van het behandelplan) en drie vervolg consulten. Ook mag je onbeperkt contact opnemen met ons via Whatsapp. 

 

Met dit pakket krijg je meer begeleiding dan alleen een intakegesprek met vervolgconsulten. Ideaal voor wanneer je al zeker bent over je situatie maar nog even dat duwtje in de rug nodig hebt. (check-up consulten kan je nog eventueel bijboeken)

fruit Shakes

Voeding in balans VIP pakket

Ga direct all-in!

In dit pakket zit het gratis kennismakingsgesprek met het intake consult (incl. uitwerktijd van het behandelplan) en vijf vervolg consulten. Daarnaast krijg je vier check-up consulten waarbij we nog beter de veranderingen in de gaten houden. Nog even die extra controle in onzekere situaties voor jou als cliënt, ook mag je onbeperkt contact opnemen met ons via Whatsapp. Ideaal voor wanneer je tussen de consulten door twijfelt, vragen en/of opmerkingen hebt.

 

Met dit volledige pakket krijg je de handvaten voor het juiste voedingspatroon dat bij jou past en houden we nauwlettend in de gaten wat voor een impact deze hebben op jouw gezondheid.

bottom of page