top of page
Henrieke Fotografie-1.jpg

Welkom

Welkom op de website van Laurika & Astrid - twee orthomoleculaire adviseurs met een passie om jou te helpen met natuurlijk advies over je gezondheid. Samen gaan we de uitdaging aan op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. Deze willen we samen oplossen, zodat je weer gezond & energiek door het leven kan!

Een unieke combinatie

Alles wat je moet weten...

Jouw Voeding In Balans, gevestigd in Renswoude, zijn twee Orthomoleculaire adviseurs gespecialiseerd in voedingstherapie en voedingseducatie. Met veel toewijding wordt er getracht om sterke relaties op te bouwen met klanten die graag veel voorkomende klachten willen verminderen. Zoals gewicht te verliezen of onder controle te houden, om met chronische ziektes om te gaan en nog veel meer. Jouw Voeding In Balans is er om de levenskwaliteit van de klanten te verbeteren, dus neem contact op en begin te bouwen aan een gezondere levenswijze.

Dit bereiken wij ook door het gebruik van unieke supplementen van het merk NeoLife. Deze producten zijn jaren getest, door een Wetenschappelijke Advies Raad, voordat ze op de markt komen.

Calorie Count
Veganistische Bowl

Jouw klachten...

Ervaar jij lichamelijke ongemakken als maag- darmklachten, hormonale disbalans, vermoeidheid, onrust, allergieën, huidklachten, stijve spieren en gewrichten en/of moeite om je gewicht onder controle te houden?

Investeer dan in de ondersteuning waar jij je hele leven van kunt profiteren! Ontdek hoe gezonde en juiste voeding in combinatie met een gezonde leefstijl en eventueel suppletie het verschil kan maken in hoe jij je voelt!

bottom of page